< Back

Colectia "Rapsodie"

 

 

In perioada sarbatorilor ne reintoarcem intr-o lume plina de povesti si de simboluri. Pentru scurt timp reintroducem in viata noastra obiceiuri vechi, traditii, simboluri si le reinvestim cu valoare potentandu-le astfel . Ne pregatim de sarbatoare. Interior si exterior. Ne imbracam de sarbatoare. Incercam ca in tot ceea ce facem sa semanam un strop de suflet. Este invitatia la poveste pe care vi-o lansam si noi. Pif va invita in lumea povestilor. Copii, adulti, sunteti bineveniti! Traiti-va povestea sau visati povesti noi alaturi de noua colectie Pif. Firma de prestigiu, cu renume in Banat si peste hotare povestea firmei Pif este de a readuce si reinvesti cu valoare povestile vechi romanesti, miturile fundamentale ale poporului roman. Pif isi propune sa va fie alaturi in povestea vietii dumneavoastra insotindu-va de-a lungul anului si punctand sarbatorile traditionale si cele noi, evenimentele din viata dumneavoastra, cu o colectie de haine, iar pentru copii cu jucarii ecologice cu broderie manuala. Jucariile din colectia Dor sunt jucariile copilariei universale inspirate din povestile romanesti.

 

  Noua colectie de imbracaminte, Rapsodie, va invita sa va imbracati in povesti! Sunt haine de sarbatoare, haine realizate exclusiv din fibre naturale, haine care au si deapana o poveste. Fiecare este imbogatita cu simboluri, motive traditionale spunand o istorie de demult.

 

 Colectia Rapsodie isi respecta numele si traditia!

 

 Elementul de noutate pe care il aduce firma Pif este respectarea unei traditii milenare pe aceste plaiuri: tesaturile realizate 100% din fibre naturale. Realizate exclusiv din fibre de in si canepa, continuare a unui proiect premiat la Geneva, hainele sunt usoare la purtat, se comporta bine in timp. Sunt haine cu personalitate si stil, haine care spun povesti. Sunt fragmente de traditii populare acordate cu fragmente de muzica, alcatuind o adevarata rapsodie!

 

 Imbracamintea pe care vi-o propunem are aer de sarbatoare prin multitudinea motivelor traditionale stilizate conferind si o puternica simbolistica. O multitudine de valori traditionale se ingemaneaza in aceste simboluri.

 

 Colectia va fi prezentata in premiera in cadrul Concertului Magia Naiului sustinut in data de 14 Decembrie de catre Gheorghe Zamfir la Opera din Timisoara. Maestru international al naiului, Gheoghe Zamfir va depana povesta traditiei acestui instrument si al traditiei exprimate de vesmintele din colectie.

 

  Este timpul sa dai valoare valorilor tale!